Proteinpizza!

Dette er blitt årets favoritt, både som alternativ til fredagstacoen, som turmat, eller som lunch.

Oppskrift:

150 g store havregryn

50 g solsikkefrø

2 egg

2 boxer tunfisk i vann

1 box tomatpure

1 ss peppermix

Sik av vatnet på tunfisken og bland alt i ei kjøkkenmaskin. La den gå nokre minutt. Klapp massen ut på eit brett med bakepapir og forsteik bunnen på 180 grader i ca 20 min.

Bunnen skal være godt steikt, men ikkje brent. Legg på det du liker av fyll. Denne gangen smurte eg først på tomatpure, så eit lag ost, karbonadedeig med peppermix, rødløk, mais og paprika. Steik i ca 12 min på 180 grader.

Nyt med GOD samvittighet! Denne er proteinrik, sunn og kjempegod!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sol

Sol

34, Førde

Hei og takk for at du stikk innom! Med denne bloggen ønsker eg å motivere og inspirere til ein aktiv kvardag, kva det enn måtte vere. Eg liker å utfordre både meg sjølv og andre til å komme ut av komfortsona. Det er nemlig her det skjer utvikling! Eg er òg lidenskaplig opptatt av sunn og god mat, så et mattips eller to skal du heller ikkje sjå vekk i fra at du strompler over. Eg blir veldig glad om du legger att ein kommentar eller deler innlegga du liker :)

Kategorier

Arkiv

hits